Wandel- & fietsroutes

Bij ons in de lobby liggen folders met wandel- en fietsroutes. Maar er is nog veel meer te doen en te ontdekken in Laren en de Achterhoek. Bezoek bijvoorbeeld eens de VVV in Lochem voor leuke tips. Zij zitten midden in Lochem op de markt en kunnen u alles vertellen over de activiteiten in de omgeving.

Fietsroute Eerlijk & Heerlijk

Startpunt
Bakker Wijnand, Laren

Omgeving
Een prachtige route door het coulisselandschap en langs de mooie adresjes van het Eerlijk & Heerlijk uut Loarne concept. Een samenwerking tussen een aantal larense bedrijven die allemaal eerlijke en heerlijke producten maken.

Duur
De beschreven route is ca. 27 km.

Praktische informatie
Het routeboekje kost € 3,50 en is verkrijgbaar bij de VVV in Laren en de deelnemende bedrijven.

Fietsroute Ooievaarsroute

Startpunt
TOP ’t Langenbaergh, Laren (VVV)

Omgeving
Vanuit het dorp Laren fietst u via de Gorsselse Heide naar het Ooievaarsdorp in Gorssel. U vervolgt uw weg via de bossen en het buitengebied van Gorssel en Harfsen om uiteindelijk weer in Laren uit te komen.

Duur
De bewegwijzerde route is ca. 40 km.

Praktische informatie
Het routeboekje kost € 1,95

Kinderfietsroute: Het geheim van de Dikke boom

Startpunt
TOP ’t Langenbaergh, Laren (VVV)

Omgeving
De bossen van landgoed Verwolde

Duur
De lengte van de fietsroute is 14,8 kilometer

Omschrijving
Samen met de vriendjes Martha en Eduard ga je terug in de tijd. Twee kinderen die in 1900 avonturen beleefden en hun geheimen hadden. Ga terug naar 1900 en help Martha en Eduard bij het oplossen van een raadsel tijdens deze afwisselende fietstocht. De tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen van 8 t/m 12 jaar.