HotelDeAchterhoek_EtenDrinken_Header-min

Eten & Drinken

Hotel de Achterhoek is onbemand. In onze lounge hebben wij, tegen betaling, een koffie- en frisdrankautomaat. Ook vindt u hier enkele alcoholische versnaperingen, waaronder wijn van de lokale wijngaard ‘De Broake’.  Wilt u ontbijten, lunchen, dineren of lekker borrelen? Hiervoor kan u terecht bij de lokale cafés, restaurants, de bakker of cafetaria nabij het hotel. In de drie Larense café-restaurants: ’t Langenbaergh, Witkamp & Stegeman, alle drie centraal in het dorp, heeft u de gelegenheid om te ontbijten, lunchen, dineren en/of borrelen. De horeca gelegenheden zijn gelegen naast en tegenover ons hotel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de kaart vast bekijken? Bekijk ze hieronder op de website van de horeca.

Wilt u gebruik maken van de heerlijke broodjes van Wereldbakker Wijnand? Ook zij hebben diverse mogelijkheden voor u, als gast van Hotel de Achterhoek.

Liever een echt Loarns frietje of een andere lekkere snack? Hiervoor kunt u natuurlijk bij Aris Frieterie terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze hieronder. Om te reserveren neem contact op met de desbetreffende horeca zaak.